TASUTA TARNE EESTI SISESELT ALATES 99€

Intiimpesuvahendid

Ilmselt oled kuulnud või ise kasutanud spetsiaalseid intiimpesuvahendeid, mis on mõeldud tupe mikrofloora õige pH säilitamiseks. Kuid kas neid tooteid tegelikult ka vaja on? Mis on üks suurimaid vigu, mida naised intiimpesu puhul teevad?

🧫Alustame sellest, et naistele mõeldud intiimpesuvahendite eesmärk turundusloosungite kohaselt on säilitada tupes õige pH ja hea mikrofloora. Kuna tupe mikrobioota ehk eri bakterite kooslus reguleerib tupe keskkonda ise, kaitstes seda sealhulgas ohtlike bakterite eest, ei ole tegelikkuses ühegi spetsiaalse intiimpesuvahendi kasutamine vajalik. See ei tee liiga, kuid aitab samaväärselt kui mistahes muu pesuvahendi kasutamine.

🍩Kui naisel on probleeme tupe pH tasemega, siis seda tulenevalt enda toitumisest, sünteetilisest pesust või lõhnastatud hügieenitoodetest. Mistahes intiimpesuvahend neid tegureid ei eemalda.

👃🏻Oluline on pidada silmas, et nii intiimpesuvahenditele kui tavalistele dušigeelidele võib olla lisatud ka lõhnaaineid, mis võivad mõjuda õrnale piirkonnale ärritavalt. Alati on mõistlik lugeda toodete koostisosi, et vältida ärrituse, punetuse ja kuivuse teket (seda eriti õrnal piirkonnal).

🚿Veelgi enam – üks suurimaid vigu, mida naised duši all teevad, on tupe seestpoolt pesemine (koos või ilma pesuvahendita). Tupp on isepuhastuv ning selle pesemine võib mõjutada mikrofloorat ja sellega pHd, mutes naise vastuvõtlikumaks erinevatele põletikutele, bakteriaalsele vaginoosile jne. See tegevus koos kahjulikke aineid sisaldavate pesemisvahenditega võib pärssida ka rasestumist.

Pane ennast kirja ootelisti. Teavitame sind kohe, kui toode on taas saadaval.